Photo by Bruun

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview

Hyggeligt at møde dig

jeg er Kathrine

IMG_8316-683x1024
IMG_8397-2-1005x1024
Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview

Om mig

Min store passion er at forevige livets små og store øjeblikke. At fastfryse de magiske øjeblikke så du kan kigge tilbage på minderne for altid. Mit fotostudie består af naturen og solens stråler. Jeg elsker det naturlige og autentiske. 

Jeg har altid elsket at fotografere, og min passion for fotografering startede allerede da jeg var barn. Jeg fik mit første kamera i 2009. Siden da er det blevet opgraderet en del gange, men kameraet har stort set ikke forladt mine hænder siden.

Inderst inde har jeg nok altid haft en drøm om at blive fotograf. Vejen hertil har været lidt kringlet, men i 2020 tog jeg endelig springet og startede Photo by Bruun.

Og hvem er jeg ellers? Jeg er 25 år og bor i en lille landsby i Jylland sammen med min kæreste, Rasmus og vores kat, Bella. Når jeg ikke har kameraet i hånden, bruger jeg det meste af min tid i stalden hos mine elskede heste eller med næsen i bøgerne – jeg er nemlig i slutspurten af mit kandidatstudie i IT og webkommunikation. Den sidste smule af døgnets timer bruger jeg sammen med min familie. 

Livet er en gave fyldt med

magiske øjeblikke

Og vi skylder os selv at få dem foreviget

Let’s be friends!

Connect med mig på Instagram

Skal jeg også fortælle din historie?

Er du klar til at få foreviget din historie? Og få dine små magiske øjeblikke gjort til de smukkeste minder? 

Jeg er i hvert fald klar – og glæder mig til at høre fra dig.  Du kan også booke tid til fotografering. 

Mangler du svar på dine spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål lige her! 

Det kommer helt an på hvilken type fotografering, du ønsker! Du finder priserne på alle privat-fotograferingerne lige her, og priserne på erhvervsfotograferingerne kan du se her.

Det bliver næsten ikke nemmere! Du sender mig bare en besked med hvilken type fotografering og det tid/sted du har i tankerne. Eller også giver du mig et kald. Så finder vi sammen et tidspunkt og en lokation til din fotografering.

Når du har booket din fotografering modtager du den første faktura. Denne er på selve fotograferingen og skal betales før fotograferingen finder sted. Hvis du booker en tid, der ligger langt frem i tiden opkræver jeg et depositum på 25% af fotograferingens pris ved booking.

Har du betalt depositum, vil det resterende beløb skulle betales senest dagen før din fotografering – og her trækkes depositummet selvfølgelig fra. 

Efter fotograferingen får du tilsendt et galleri, hvor du finder ud af, hvor mange billeder du ønsker at tilkøbe. Når du har valgt dem, får du den sidste faktura.

Ja, det ved jeg heller ikke! Skynd dig at sende en besked i min retning, så vi kan få styr på din næste fotografering!

Let’s do this! 

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview