Photo by Bruun

Husk at forevige det vigtigste du har

Børn & familie
Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview

Jeg elsker, når I lader mig blive en lille del af jeres familie – omend bare for et par timer under jeres fotografering. At få lov til at fastfryse et øjeblik af jeres historie. Jeres familie. At få lov til at fange jeres smil og relationer.

Se de seneste

Historier

Hver historie er helt sin egen. Derfor fortjener de hver deres egen præsentation. Og den får du lige her. Så dyk ned i historierne og lad billederne fortælle.

Sofie >>

Familien Moesgaard Jensen >>

 

Hver historie er helt sin egen. Derfor fortjener de hver deres egen præsentation. Og den får du lige her. Så dyk ned i historierne og lad billederne fortælle.

Matilde >>

Skal jeg også fortælle din historie?

Er du klar til at få foreviget din historie? Og få dine små magiske øjeblikke gjort til de smukkeste minder? 

Jeg er i hvert fald klar – og glæder mig til at høre fra dig.  Du kan også booke tid til fotografering. 

Mangler du svar på dine spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål lige her! 

Det kommer helt an på hvilken type fotografering, du ønsker! Du finder priserne på alle privat-fotograferingerne lige her, og priserne på erhvervsfotograferingerne kan du se her.

Det bliver næsten ikke nemmere! Du sender mig bare en besked med hvilken type fotografering og det tid/sted du har i tankerne. Eller også giver du mig et kald. Så finder vi sammen et tidspunkt og en lokation til din fotografering.

Når du har booket din fotografering modtager du den første faktura. Denne er på selve fotograferingen og skal betales før fotograferingen finder sted. Hvis du booker en tid, der ligger langt frem i tiden opkræver jeg et depositum på 25% af fotograferingens pris ved booking.

Har du betalt depositum, vil det resterende beløb skulle betales senest dagen før din fotografering – og her trækkes depositummet selvfølgelig fra. 

Efter fotograferingen får du tilsendt et galleri, hvor du finder ud af, hvor mange billeder du ønsker at tilkøbe. Når du har valgt dem, får du den sidste faktura.

Ja, det ved jeg heller ikke! Skynd dig at sende en besked i min retning, så vi kan få styr på din næste fotografering!

Let’s do this! 

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview

Husk at forevige det vigtigste du har

Børnefotografering

De små bliver så hurtigt store. Inden du får set dig om, er de ikke små længere – men heldigvis har du de skønneste fotografier til at minde dig om, hvor små de engang var. 

Børnefotografering – uanset børnenes alder – foregår i et roligt og afslappet tempo. Det er ikke altid, at børnene er med på idéen om fotograferingen fra begyndelsen, og derfor sørger jeg altid for at sætte tid af til, at vi kan lære hinanden lidt at kende, så børnene er helt trygge ved fotograferingen. 

Fotograferingen foregår i naturen eller i jeres hjem. Her skaber vi de mest naturlige og skønne billeder i rolige omgivelser. 

Husk at forevige det vigtigste du har

Familiefotografering

Der er noget helt særligt ved at få familien fotograferet sammen. At kunne vise jeres relationer og præcis hvordan det er, at være jeres familie. 

Jeg elsker familiefotograferinger. Jeg elsker de historier og minder sådan en session kan skabe i mange år efter. For både jer og jeres børn.  

Mine billeder viser jeres familie præcis, som den er. Jeg går efter naturlige, simple og autentiske udtryk. Derfor er naturen eller jeres hjem også der, hvor fotograferingen foregår. På den måde bliver billederne så autentiske som overhovedet muligt. Naturen er den perfekte ramme for at skabe stemningsfyldte, smukke og klassiske billeder af jeres familie.