Photo by Bruun

Bryllupsfotografering♡

Naturlig fotografering

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview

At vælge jeres bryllupsfotograf er en stor og vigtig beslutning i planlægningen af jeres bryllup. For når alt kommer til alt, så er det lige netop disse billeder, I fremover vil mindes jeres store dag med. Og så er det altså ret vigtigt, at billederne er lige så perfekte som selve brylluppet.

Er jeg den rette bryllupsfotograf for jer?

Der findes et væld af forskellige stilarter og måder at gøre bryllupsfotografering på. Jeg mener personligt, at de bedste bryllupsbilleder er dem, der føles oprigtige. Derfor er jeg også særligt vild med alle “the in between”-øjeblikke, som ikke er opstillede. Hvis I har det på samme måde, så vil vi være et godt match!♡ Dermed ikke sagt, at vi ikke skal have de klassiske (mere opstillede) bryllupsportrætter i hus – bare rolig.

Når I vælger mig som jeres fotograf

Jeg vil altid gerne tage en uforpligtende samtale med jer forud for jeres valg af fotograf, for at få afklaret, om vi er det rigtige match for hinanden. Når vi så i fællesskab er nået frem til den beslutning, så tilbyder jeg en gratis par-fotografering (ekskl. billeder), hvor vi kan mødes og I kan øve jer i at være foran kameraet. Så er der lige lidt mere ro på inden den store dag.

Jeg glæder mig til at forevige jeres store kærlighed♡