Photo by Bruun

Dejligt, du er landet her 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview

Jeg er SÅ glad for, at du er landet her, og har lyst til at tage kontakt til mig! Jeg glæder mig til at læse din besked og høre mere om, hvilken fotografering du drømmer om. Selvom du måske ikke er heeelt klar til at booke en fotografering, så er du ALTID velkommen til at tage fat i mig og stille alle dine spørgsmål! 

Send en besked

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview

Mangler du svar på dine spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål lige her! 

Det kommer helt an på hvilken type fotografering, du ønsker! Du finder priserne på alle privat-fotograferingerne lige her, og priserne på erhvervsfotograferingerne kan du se her.

Det bliver næsten ikke nemmere! Du sender mig bare en besked med hvilken type fotografering og det tid/sted du har i tankerne. Eller også giver du mig et kald. Så finder vi sammen et tidspunkt og en lokation til din fotografering.

Når du har booket din fotografering modtager du den første faktura. Denne er på selve fotograferingen og skal betales før fotograferingen finder sted. Hvis du booker en tid, der ligger langt frem i tiden opkræver jeg et depositum på 25% af fotograferingens pris ved booking.

Har du betalt depositum, vil det resterende beløb skulle betales senest dagen før din fotografering – og her trækkes depositummet selvfølgelig fra. 

Efter fotograferingen får du tilsendt et galleri, hvor du finder ud af, hvor mange billeder du ønsker at tilkøbe. Når du har valgt dem, får du den sidste faktura.

Ja, det ved jeg heller ikke! Skynd dig at sende en besked i min retning, så vi kan få styr på din næste fotografering!