Photo by Bruun

Forevig en speciel tid, der ikke kommer igen

Gravidfotografering
Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview

Drømmer du om at forevige  en helt speciel tid med smukke billeder af dig og din fine babybule? At få foreviget de helt specielle minder fra en særlig epoke i jeres liv. Gravidfotografering er en fantastisk måde at sikre sig de bedste minder fra en tid, der ikke kommer igen. En vigtig del af jeres barns historie, som bliver fortalt på den fineste måde. 

Se de seneste

Historier

Hver historie er helt sin egen. Derfor fortjener de hver deres egen præsentation. Og den får du lige her. Så dyk ned i historierne og lad billederne fortælle.

Skærmbillede 2020-07-08 kl. 10.31.31

Camilla >>

Skærmbillede 2020-08-26 kl. 10.42.27

Familien Moesgaard Jensen >>

 

Hver historie er helt sin egen. Derfor fortjener de hver deres egen præsentation. Og den får du lige her. Så dyk ned i historierne og lad billederne fortælle.

83683192_3042726595773407_3297517585964204032_o-2

Matilde >>

Skal jeg også fortælle din historie?

Er du klar til at få foreviget din historie? Og få dine små magiske øjeblikke gjort til de smukkeste minder? 

Jeg er i hvert fald klar – og glæder mig til at høre fra dig.  Du kan også booke tid til fotografering. 

Mangler du svar på dine spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål lige her! 

Det kommer helt an på hvilken type fotografering, du ønsker! Du finder priserne på alle privat-fotograferingerne lige her, og priserne på erhvervsfotograferingerne kan du se her.

Det bliver næsten ikke nemmere! Du sender mig bare en besked med hvilken type fotografering og det tid/sted du har i tankerne. Eller også giver du mig et kald. Så finder vi sammen et tidspunkt og en lokation til din fotografering.

Når du har booket din fotografering modtager du den første faktura. Denne er på selve fotograferingen og skal betales før fotograferingen finder sted. Hvis du booker en tid, der ligger langt frem i tiden opkræver jeg et depositum på 25% af fotograferingens pris ved booking.

Har du betalt depositum, vil det resterende beløb skulle betales senest dagen før din fotografering – og her trækkes depositummet selvfølgelig fra. 

Efter fotograferingen får du tilsendt et galleri, hvor du finder ud af, hvor mange billeder du ønsker at tilkøbe. Når du har valgt dem, får du den sidste faktura.

Ja, det ved jeg heller ikke! Skynd dig at sende en besked i min retning, så vi kan få styr på din næste fotografering!

Let’s do this! 

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview