Photo by Bruun

Få foreviget et af de store øjeblikke 

konfirmation
Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview

Det er en dag, som I alle sammen har set frem til længe, og som er planlagt ned til mindste detalje. Det er dagen, hvor dit barn træder ind i de voksnes rækker, og dagen har været ventet med stor spænding. Minderne fra dagen er nogle, som I vil se tilbage på i mange år frem. 

Få foreviget et af de store øjeblikke 

konfirmation

En stor dag nærmer sig. En dag, som på mange måder er skelsættende. I har planlagt dagen for jeres barns konfirmation i mange måneder, og dagen har været ventet med spænding. Og så lige pludselig… er dagen overstået. Heldigvis har I de smukke fotografier fra konfirmationen, som kan minde jer om dagen. Billederne vil være stemningsfylde, rørende og smukke minder fra konfirmationen, som I altid vil kunne kigge tilbage på. 

Når I vælger mig som jeres fotograf til konfirmationen er I sikre på, at I vil have naturlige og autentiske minder fra dagen. 

Se de seneste

Historier

Hver historie er helt sin egen. Derfor fortjener de hver deres egen præsentation. Og den får du lige her. Så dyk ned i historierne og lad billederne fortælle.

 

Hver historie er helt sin egen. Derfor fortjener de hver deres egen præsentation. Og den får du lige her. Så dyk ned i historierne og lad billederne fortælle.

Se flere historier her
>>

Skal jeg også fortælle din historie?

Er du klar til at få foreviget din historie? Og få dine små magiske øjeblikke gjort til de smukkeste minder? 

Jeg er i hvert fald klar – og glæder mig til at høre fra dig

Mangler du svar på dine spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål lige her!

Det kommer helt an på hvilken type fotografering, du ønsker! For en almindelig session er prisen 850,- for en times fotografering, mens prisen på en bryllupsfotograferinger starter ved 2200 kr. Priserne finder du ved at kigge under siderne for heste, portræt eller bryllup

I pakkerne er det forskelligt, hvor mange digitale filer/print, der er med. Men det er altid muligt at tilkøbe, og priserne på det finder du lige her

Det bliver næsten ikke nemmere! Du sender mig bare en besked med hvilken type fotografering og det tid/sted du har i tankerne. Eller også giver du mig et kald. Så finder vi sammen et tidspunkt og en lokation til din fotografering.

Når vi har fundet tid til din fotografering betaler du depositum på 500,-* som er både din og min garanti på, at dagen er reserveret til vores fotografering. 

Det resterende beløb af fotograferingen skal betales senest dagen før din fotografering – og her trækkes depositummet selvfølgelig fra. 

*Depositum er 1500,- ved bryllupsfotografering. 

Ja, det ved jeg heller ikke! Skynd dig at sende en besked i min retning, så vi kan få styr på din næste fotografering!

Let’s do this!