Photo by Bruun

Story highlight:

baby lifestyle

Lifestyle-fotografering er virkelig en stilart, der er ved at kravle ind under huden på mig. Jeg elsker, når jeg får lov til virkelig at fange livets skønhed og ægthed. 

Hvad er

lifestyle fotografering?

Lifestyle-fotografering er en form for portrætfotografering, som har til formål at fange og dokumentere begivenheder, situationer og milepæle i jeres liv.

Lifestyle-genren placerer sig midt mellem dokumentarisk fotografering og klassisk portrætfotografering. Den dokumentariske fotograf er “en flue på væggen”, mens den klassiske portrætfotograf har kontrol over alt, hvad der foregår under fotograferingen.  

Lifestyle-fotografering er et mix mellem de to og er både autentisk og iscenesat. Min opfattelse af livsstilsfotografering betyder at det jeg fotograferer, faktisk kunne ske i det virkelige liv – og dette er kernedefinitionen af “lifestyle” efter min mening. Men alligevel blander jeg mig under sessionen, så der bliver skabt nogle muligheder, som vil skabe nogle fine øjeblikke. 

Målet med lifestyle-fotografering er at fange ægte følelser og situationer

Drømmer du også om sådan en session?