Photo by Bruun

Børne- & familiefotografering♡

Naturlig fotografering

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview

Det handler om oplevelsen 

Når I vælger mig som jeres fotograf til at forevige jeres familie, kan I være sikre på, at det hele foregår på børnenes præmisser. Det er vigtigt for mig, at alle – både børn og voksne – får en god oplevelse fyldt med small talk, grin og gode historier. For når I hygger jer sammen og griner, så opstår alle de gode øjeblikke, der virkelig viser hvem I er som familie. Og så står jeg klar til at forevige dem.

Hvad er lifestyle fotografering?

En lifestyle session foregår enten udendørs i naturen eller indendørs i jeres eget hjem. Det gør den for lige netop at fange de mest naturlige øjeblikke af jer og ungerne.

Jeg kommer ikke til decideret at posere jer – men jeg vil naturligvis guide jer og hjælpe jer. Billederne skal udstråle naturlighed og virke oprigtige – men for at opnå dette, kræver det ofte den rette mængde directions. Så alt du skal gøre er at slappe af og nyde tiden sammen med dem, der betyder allermest for dig.

Børne- og familiefotografering

Fotografering i studie, i hjemmet eller på location

Uanset hvilken type billeder, du drømmer om, kan vi skabe dem sammen. Du er mere end velkommen her i mit mini-studie, som er inspireret af boheme-stilen. Vi kan også forevige jer i jeres eget hjem eller på en smuk location. 

Lån magiske kjoler

Når du booker en fotografering hos mig, kan du vælge mellem alle mine luksuriøse kjoler, som du kan låne helt gratis. Der er kjoler i forskellig stil og størrelse, så vi kan helt sikkert finde noget, som du stråler i.

Jeg glæder mig til at forevige dine skønne unger og jeres dejlige familie♡