Photo by Bruun

Fotograf

Børne- & familiefotografering ♡

naturlig fotografering af børn og familie

Skærmbillede 2022-01-06 kl. 16.41.27

Virkelig en dejlig oplevelse. Vi mødtes et smuk sted og på trods af regn blev billederne så gode. Mine unger åbnede op med det samme og var trygge. Vi elsker vores billeder både stil og farverne. ❤ bestemt ikke sidste gang.

Børne- & familiefotografering♡

Naturlig fotografering

♡ Familie ☀︎ Gravid ☾ Børn ✩ Kærlighed ♡
on location ♡ in home ☾

Fotografering af børn & familier♡​

Det handler om oplevelsen 

Når I vælger mig som jeres fotograf til at forevige jeres familie, kan I være sikre på, at det hele foregår på børnenes præmisser. Det er vigtigt for mig, at alle – både børn og voksne – får en god oplevelse fyldt med small talk, grin og gode historier. For når I hygger jer sammen og griner, så opstår alle de gode øjeblikke, der virkelig viser hvem I er som familie. Og så står jeg klar til at forevige dem.

Hvad er lifestyle fotografering?

En lifestyle session foregår enten udendørs i naturen eller indendørs i jeres eget hjem. Det gør den for lige netop at fange de mest naturlige øjeblikke af jer og ungerne.

Jeg kommer ikke til decideret at posere jer – men jeg vil naturligvis guide jer og hjælpe jer. Billederne skal udstråle naturlighed og virke oprigtige – men for at opnå dette, kræver det ofte den rette mængde directions. Så alt du skal gøre er at slappe af og nyde tiden sammen med dem, der betyder allermest for dig.

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview