Photo by Bruun

Fotograf

Børne- & familiefotografering ♡

naturlig fotografering af børn og familie

Afslappet og naturlig fotografering

En fotografering hos mig er langt fra det, som mange af os nok tænker på, når vi tænker på at “gå til fotografen“. Til en børnefotografering hos mig, er der nemlig slet ikke noget med, at børnene skal sidde stille og kigge ind i kameraet. Tværtimod

En børnefotografering (eller familiefotografering) hos mig skal nemlig føles naturlig – og det er vigtigt for mig, at det er en god oplevelse for alle. Derfor foregår alle mine fotograferinger enten i naturen eller i jeres eget hjem. Her er det nemlig meget nemmere at skabe en uhøjtidelig stemning, hvor der er plads til at samle grankogler og sten, få flyveture eller at lege fangeleg. 

IMG_5403-2
170004539_281582750235029_3404710988132918577_n
Boernefotograf-familiefotograf1

Virkelig en dejlig oplevelse. Vi mødtes et smuk sted og på trods af regn blev billederne så gode. Mine unger åbnede op med det samme og var trygge. Vi elsker vores billeder både stil og farverne. ❤ bestemt ikke sidste gang.

Skærmbillede 2022-01-06 kl. 16.41.27

Fotografering i naturen♡

Stort set alle mine fotograferinger af familier og børn foregår udendørs i naturen. Naturen danner den fineste ramme for leg og hygge, og på den måde får vi skabt nogle smukke og autentiske billeder.

Så tænker du måske: Men kan man godt fotografere udenfor hele året?🤔 Svaret er JA, det kan man sagtens. Jeg synes, at alle de 4 årstider har noget smukt at byde på til både familie- og børnefotografering.

Hvis bare man klæder sig rigtigt på efter vejret, så kan vi skabe smukke billeder året rundt – uanset om det er på en frostklar vintermorgen, en forårsdag med grønne knopper på træerne, en sommeraften med solnedgang eller en efterårsdag med gyldne farver på træerne ♡

Påklædning til fotografering♡

Det vigtigste er, at I alle har noget på, som I føler jer godt tilpas i. Dernæst skal I selvfølgelig klæde jer på efter vejret. 

Farverne på jeres tøj spiller også en stor rolle i forhold til, hvilket udtryk billederne får. Derfor anbefaler jeg tøj i sarte nuancer uden vilde mønstre og store logoer. 

Når vi er i naturen er både jordfarver og sarte, støvede farver (som f.eks. beige, grøn, blå, rosa, brun etc) rigtig flotte. Det er perfekt hvis I matcher – uden at matche for meget. Klæd jer ikke den samme farve, men i stedet farver, der er flotte sammen

 

Foto af børn og familie i studie♡

Både familier og børn er mere end velkomne i mit fotostudie. Her er der skabt hyggelige og naturlige rammer, hvor I kan få taget en masse dejlige billeder

Fotografering af børn og familie i studie behøver ikke være kedeligt og opstillet. I mit studie er der masser af plads til leg og hygge. 

 

Baby-foto i eget hjem♡

Selvom fotografering i naturen er en god løsning til det meste, så gør det sig ikke gældende for de helt små.

Her er det i stedet en oplagt mulighed at tage billederne i jeres eget hjem. På den måde er der mindre stress for jer i tiden lige efter babys ankomst – og så er det også lidt ekstra specielt at have babybilleder fra det hjem, som var babys barndomshjem 

Hvordan foregår det?

Jeg kommer hjem til jer. Vi tager billeder i de rum, hvor der er bedst lys. Vi tager billeder af baby alene, men også sammen med jer og evt søskende. Vi tager den helt med ro – så der er både tid til, at baby kan blive skiftet og få noget at spise.

Kathrine får hele fotooplevelsen til at føles trygt og behageligt. Hun forstår og formår at skabe det ønskede og er med på at afprøve en masse forskellige idéer. Kathrine får mine varmeste anbefalinger ♥️⭐️ 

5K2A0439

Simone Gaasvig

familiefotografering

Søskende foto ♡

På et tidspunkt når ens forældre den alder, hvor de ikke ønsker sig noget i gave. Og selv er man blevet for gammel til at komme med noget hjemmelavet… Så hvad skal man finde på?

Søskendefotografering! Jeg tager gerne billeder af søskende (eller fætre/kusiner) uanset alder. Også disse billeder tages udenfor i naturen, for at få et autentisk og naturligt udtryk

Familier med voksne børn ♡

Selvom børnene er blevet store, er der altså ikke mindre grund til at få foreviget familien 

 

Redigering ♡

En stor del af en fotografering hos mig sker først efter selve fotograferingen. Hvis du er faldet for lige netop mine billeder, er det med stor sandsynlighed ikke kun på grund af fotograferingen – men nok i virkeligheden lige så meget på grund af den efterfølgende redigering.

Det er nemlig her, jeg sætter mit sidste præg på billederne♡ Se bare billedet her før og efter redigeringen!

Photo by Bruun fotograf jylland-1548-4Photo by Bruun fotograf jylland-1548-3

Vi er fået taget de mest fantastiske billeder af vores dejlige dreng, som ellers ikke er vild med fremmede. Det tog ikke mere end 2 minutter før der allerede var gode billeder af en glad og smilende dreng ❤️ Katrine kom ned i børnehøjde og blev en del af hans leg. Det var en super god oplevelse for både barn og forældre. Vi kommer helt sikkert igen 🥰

5K2A2352

Louise Duerlund

familiefotografering

Børne- & familiefotografering♡

Naturlig fotografering

♡ Familie ☀︎ Gravid ☾ Børn ✩ Kærlighed ♡
on location ♡ in home ☾

Fotografering af børn & familier♡​

Det handler om oplevelsen 

Når I vælger mig som jeres fotograf til at forevige jeres familie, kan I være sikre på, at det hele foregår på børnenes præmisser. Det er vigtigt for mig, at alle – både børn og voksne – får en god oplevelse fyldt med small talk, grin og gode historier. For når I hygger jer sammen og griner, så opstår alle de gode øjeblikke, der virkelig viser hvem I er som familie. Og så står jeg klar til at forevige dem.

Hvad er lifestyle fotografering?

En lifestyle session foregår enten udendørs i naturen eller indendørs i jeres eget hjem. Det gør den for lige netop at fange de mest naturlige øjeblikke af jer og ungerne.

Jeg kommer ikke til decideret at posere jer – men jeg vil naturligvis guide jer og hjælpe jer. Billederne skal udstråle naturlighed og virke oprigtige – men for at opnå dette, kræver det ofte den rette mængde directions. Så alt du skal gøre er at slappe af og nyde tiden sammen med dem, der betyder allermest for dig.

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview