Photo by Bruun

Fotograf

Fotografering til konfirmation ♡

naturlig fotografering af konfirmander

Afslappet og naturlig fotografering til konfirmation

Konfirmationen er en af de største dage i din teenagers liv. Det er en dag, som er længe ventet og planlagt ned til mindste detalje – de har helt styr på, hvordan håret skal sidde, hvilke sko, der er smarte og hvad de ønsker sig i gave. Det er en stor dag, når de unge “træder ind i de voksnes rækker”. 

Hvis de synes, det er ret akavet at skulle have taget billeder – så overlad dem bare til mig! Så er du sikker på, at I har nogle dejlige og naturlige billeder fra den store dag.

Fotograf-konfirmation-0104
Fotograf-konfirmation-9561
Fotograf-konfirmation-4371
Fotograf

Glem de akavede poseringer og stive smil

Det er vigtigt for mig, at fotograferingen bliver en god oplevelse. Og for de fleste teenagere gælder det, at de måske er en smule usikre, og ikke altid føler sig lige godt tilpas foran et kamera. Men bare rolig. Jeg sørger for at vi både hygger os og guider med, hvordan man skal stå og hvor man skal kigge hen. Og før man ved af det, har den akavede teenager glemt, hvor træls det er at være foran kameraet. Og så fanger vi de rigtige smil.

Photo by Bruun gør det igen og igen! Helt igennem en fantastisk oplevelse. Kathrine formår at få super gode billeder ud af enhver situation og lokation uanset om det er familie, børn, hunde, heste el.lign. Kan varmt, varmt anbefales.

Fotograf-konfirmation-0252

På selve dagen? ♡

Flere og flere af “mine” konfirmander vælger at få taget billederne en anden dag end selve konfirmationen.

Hvis man vælger at gøre det en anden dag, så er der mindre stress på dagen, og vi kan tage billederne i ro og fred enten før eller efter den store dag.

 

Hvor lang tid tager det? ♡

Det behøver ikke at tage ret lang tid at tage gode billeder af konfirmanden. Jeg ser gerne, at I sætter en time af til fotograferingen – så vi ikke bliver presset af tiden. Men det kan også klares på en halv time, hvis jeres tidsplan er lidt tight.

 

Hvornår skal vi booke? ♡

Det er altid en god idé at booke fotografen et år i forvejen for konfirmationen, hvis I ønsker at fotograferingen skal ske på selve dagen. I behøver ikke kende tidspunktet, men hvis I reserverer datoen tidligt, er I sikre på, at der er tid til jer.

Er det kun af konfirmanden? ♡

Hvis resten af familien har lyst til at være med på billederne, så må I hjertens gerne det ♡ 

I er jo trods alt en ret stor del, af den unges store dag.

Priser til konfirmation♡

Naturlig fotografering

Fotografering til konfirmation♡

Naturlig fotografering