Photo by Bruun

Handelsbetingelser

Booking 

Du booker fotografering ved at udfylde min kontaktformular, skrive en mail eller ringe til mig. Her skal du oplyse hvilken type fotografering du ønsker, samt hvor og hvornår fotograferingen skal finde sted. Jeg holder til primært i Jylland, men kører efter aftale til opgaver i hele landet. Når vi sammen har fundet tid og sted til din fotografering, modtager du en faktura på depositum. Dette er din endelige bookingbekræftelse.

Betaling

Du modtager først og fremmest en faktura på depositum. Denne skal betales, førend din aftale er endelig booket. Depositum er 500,- ved almindelige sessions og 1500,- for bryllupper. Det resterende beløb skal betales senest dagen før fotograferingen.  

Flytning af aftale 

Skulle der komme sygdom eller andre uforudsete hændelser i vejen for, at vi kan gennemføre fotograferingen, kan du selvfølgelig altid flytte din fotografering til en anden dag, uden du mister dit depositum. Aflyses fotograferingen helt, tilbagebetales depositum ikke. 

Gavekort

Det er muligt at købe gavekort til en enten delvis eller her fotografering. Gavekortenes beløb starter på 500,-. Gavekortet leveres fysisk og gælder 2 år fra udstedelsesdato. Gavekortet kan ikke byttes til kontanter. Har du et gavekort er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvilket beløb gavekortet er på, og hvorvidt det dækker en her fotografering eller et tilskud. De samme betalings- og bookingbetingelser som nævn ovenfor er gældende. ​

Levering af billeder 

Jeg bestræber mig på, at have billeder er klar til udvælgelse ca. 2-3 uger efter fotograferingen. Billederne bliver leveret via et online galleri, hvorfra I udvælger og bestiller de billeder, I ønsker. Billederne i galleriet er redigeret, men kan i nogle tilfælde kræve ekstra efterbehandling efter bestilling. Ønsker I at tilkøbe flere billeder, end der er i den pakke, I allerede har købt, så tilsendes en ny faktura herpå. Når denne er betalt, leveres jeres billeder indenfor 3-5 dage.

Print

Ønsker I at tilkøbe print, tilsendes ligeledes en ny faktura herpå. Når fakturaen er betalt, bliver billederne sendt til print. Fra betalingen er der ca. 14 dages leveringstid på print. Der leveres ingen billeder (hverken digitalt eller som print) førend at betaling er modtaget. Du kan se priser på print her. 

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten for de leverede digitale billeder frafalder, så snart du har udvalgt og downloadet dine billeder. For print og andre produkter frafalder fortrydelsesretten så snart at de er sendt til bestilling. Er du ikke tilfreds med resultatet efter din fotografering, er det derfor vigtigt, at du giver udtryk for dette inden udvælgelsen. Har du modtaget og downloadet/afhentet dine billeder, ses opgaven som afsluttet. 

Ophavsret

Kopiering og brug af billeder fra Photo by Bruun.

Det er i følge lov om ophavsret ikke tilladt at bruge eller kopierer billeder fra denne hjemmeside eller tilhørende Instagram/Facebook og bruge til egne sociale medier, herunder hjemmeside, Facebook eller Instagram uden skriftlig aftale med Photo by Bruun. Sker dette alligevel, vil der uden yderligere varsel blive fremsendt en faktura svarende til gældende takster jf. Journalistforbundet (pt. kr. 850) + 100% godtgørelse. Det samme gælder brug af billeder med vandmærke, som er kopieret fra udvælgelsesgalleri.

Brug af købte billeder på de sociale medier

Du må gerne benytte dine købte billeder på de sociale medier, herunder privat Facebook og Instagram. Jeg ser gerne, at du har krediteret (nævnt) mig som fotograf, ved offentliggørelse af billederne. Det er ikke tilladt at bruge billederne i egen markedsføring uden skriftlig tilladelse.
Billederne må ikke redigeres yderligere, og der må derfor heller ikke tilføjes filter på fx Instagram. Dette ændrer nemlig det kunstneriske udtryk, som er min signatur, som billederne har. Ønsker du en anden form for redigering, er du velkommen til at kontakte mig.   

Brug af billeder på Photo by Bruun’s hjemmeside og sociale medier 

Jeg har som fotograf altid ophavsretten over billederne, og derfor også egenret til at bestemme hvilke billeder jeg ønsker at benytte i min markedsføring. Når det så er sagt, sørger jeg altid for at have en klar aftale med dig ift. brug af billeder på de sociale medier. 

Persondata

Privatlivspolitik for Photo by Bruun.

Herunder Kathrine Bruun eller Photo by Bruun.
(CVR-nr. 41440988)
Opdateret 27. september 2020. 

Som kunde hos Photo by Bruun forudsætter det, at du afgiver visse personlige oplysninger. I forbindelse med behandling af personoplysninger kan du herunder læse mere om vores privatlivspolitik, hvordan vi hos Photo by Bruun behandler dine data. 

Hos Photo by Bruun behandler vi dine persondata i overensstemmelse med EU-lovgivningen. Du er altid velkommen til at kontakte os på kathrine@photobybruun.dk for uddybende forklaring.

Hvilke data indsamles?

Vi gemmer almindelige personoplysninger om dig, som alle er afgivet til os af dig. Eksempler på data, som du aktivt kan have afgivet er:
– Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og cvr. nr.
– Oplysninger du deler med os via de sociale medier, herunder Instagram og Facebook

Anvendelse og opbevaring af indsamlede data

De indsamlede data anvendes med det formål at føre journal, for at kunne yde den bedst mulige behandling, samt informere og komme i kontakt med kunder. 

Persondata opbevares

Informationer opbevares på computerens egen harddisk, samt en ekstern harddisk. Photo by Bruun er underlagt tavshedspligt, og anvender udelukkende indsamlede oplysninger til sessioner. Oplysninger på computerens harddisk og eksterne harddisk slettes 1 år efter endt samarbejde.

Videregivelse af oplysninger

Hos Photo by Bruun videregiver vi udelukkende oplysninger til tredjepart i overensstemmelse med, hvad der er anført i denne privatlivspolitik eller aftalt med dig personligt. Det betyder, at vi kan videregive dine oplysninger, såfremt vi er forpligtet til at videregive eller dele data, for at overholde en retslig forpligtelse. Videregivelse kan også ske efter anvisning fra en domstol eller andenmyndighed. Dette indebærer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og/eller organisationer medhenblik på beskyttelse mod svindel. Photo by Bruun beskytter dine persondata og behandler alle personfølsomme data med storforsigtighed.

Dine rettigheder

Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, er du meget velkommen til at kontakte os. Du har ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, samt hvor de stammer fra eller hvad vi anvender dem til. Det er også altid muligt, at få oplyst hvor længe vi opbevarer dine persondata.

Du har ret til at få persondata rettet eller slettet

Hvis du mener, at de persondata vi ligger inde med er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Dette sker ved henvendelse til os, hvor du skal oplyse os om, i hvilket omfang unøjagtighederne består i og hvordan du ønsker dem rettet. Ønsker du at trække dit samtykke tilbage, vil vi være forpligtet til at slette dine persondata. Dit samtykke er frivilligt, og kan til enhver tid trække det tilbage ved henvendelse til os. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til formålet, som vi indhentede dem til, kan du ligeledes anmode om sletning. Du kan altid kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid mod lovgivningen.

Henvender du dig med anmodning om at få oplysninger rettet eller slettet, vil vi undersøge om betingelserne er opfyldt, hvorefter vi vil være i stand til at foretage en eventuel ændring hurtigst muligt.

Du har ret til at klage til datatilsynet

Photo by Bruun er underlagt persondatalovgivningens (herunder EU’s persondataforordningen og national persondatalovgivning) bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af vores websted eller ved anden interaktion med Photo by Bruun, kan du klage til Datatilsynet. 

Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår nedenfor: 

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
Mail: dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk

Copyright: Photo by Bruun – All Rights Reserved 2020. Gælder både billede- og tekstindhold på hjemmeside, Facebook, Instagram og andre sociale medier, samt trykte materialer fra Photo by Bruun.