Photo by Bruun

Fotograf

Gravidfotografering ♡

naturlig fotografering af gravide

Afslappet og naturlig gravidfotografering

At være gravid med dit barn må være et af de største og mest specielle øjeblikke i dit liv. Og før du får set dig om, er den fine gravide mave væk. Selvom du måske ikke tænker, at det er nødvendigt, at få maven fotograferet ved en fotograf, så er der noget særligt ved at have billederne at kigge tilbage på – både for dig selv, men også dit barn. 

Hvis du ikke er til de alt for opstillede billeder i store, vilde kjoler – så er du landet det rigtige sted. Hos mig er det nemlig vigtigt, at billederne bliver naturlige. Derfor tager vi dine billeder enten i naturen eller i dit eget hjem (eller begge dele).

Bryllupsfotograf-1152
5K2A6653
Gravidfotograf-fotografering-gravid
Fotograf

Lån smukke kjoler

Når du er til din gravid fotografering hos mig, kan du altid vælge at låne en af mine fine kjoler – helt gratis. Du er selvfølgelig også velkommen til at blive fotograferet i dit eget tøj. Og jeg vil gerne hjælpe med at give et par gode råd om, hvad der fungerer godt på billeder.

5K2A6653-3

Kathrine får hele fotooplevelsen til at føles trygt og behageligt. Hun forstår og formår at skabe det ønskede og er med på at afprøve en masse forskellige idéer. Kathrine får mine varmeste anbefalinger ♥️⭐️

Simone Gaasvig

gravidfotografering

Hvornår? ♡

Jeg anbefaler at du bestiller tid til din gravidfotografering, når du har omkring 4 uger til termin. 

Men det er selvfølgelig forskelligt, hvordan og hvornår maven vokser – så hvis du synes, at din mave er flot og stor tidligere eller senere end dette, så er det selvfølgelig der, du skal bestille en tid ♡

 

Må min kæreste være med? ♡

JA! Det gør det absolut ikke mindre dejligt, at I begge er med på billederne. Så kan man virkelig mærke kærligheden – både den, I har til hinanden, men også den, I har til jeres lille liv ♡ 

 

Hvordan skal jeg stå? ♡

Bare rolig! Jeg hjælper dig. Jeg skal nok give dig masser af directions – jeg forventer ikke, at du har prøvet at stå foran et kamera før. Så selvfølgelig hjælper jeg dig med, hvordan du skal stå.

Hvad skal jeg have på? ♡

Du må altid låne mine kjoler – helt gratis! De er lavet specielt til gravide, og de er både behagelige og smukke! ♡ 

Du må selvfølgelig også have dit eget tøj på. Og jeg hjælper gerne med et par gode råd, når du skal vælge dit outfit.

Gravidfotografering♡

Naturlig fotografering

♡ Familie ☀︎ Gravid ☾ Børn ✩ Kærlighed ♡
on location ♡ in home ☾

Fotografering af gravid♡

Hvordan foregår fotograferingen?

Fotograferingen foregår enten udendørs i naturen eller indendørs i jeres eget hjem. Det gør den for lige netop at fange de mest naturlige øjeblikke. Jeg hjælper dig med at posere, så du og maven tager sig allerbedst ud. Billederne skal udstråle naturlighed og virke oprigtige – men for at opnå dette, kræver det ofte den rette mængde directions. Så alt du skal gøre er at slappe af og nyde tiden.

Hvorfor gravidfotografering?

Kvindekroppen er fantastisk. Tænk at kunne skabe liv og være så stærk. Og lige netop det vil jeg gerne vise dig. Det er en fantastisk oplevelse at få foreviget dette korte kapitel i dit liv – kapitlet før, at du er “nogens mor”. Derfor vil jeg gøre alt hvad jeg kan, for at du skal se, hvor stærk og smuk du er med din babybule. 
Det er vigtigt for mig, at du får en god oplevelse, når du vælger mig som din fotograf. Derfor er fotograferingen fyldt med small talk, grin og gode historier. 

Fotografering i hjemmet eller på location

Uanset hvilken type billeder, du drømmer om, kan vi skabe dem sammen. Vi kan forevige maven i dit eget hjem eller på en smuk location. Og du må naturligvis også gerne have din bedre halvdel og/eller andre børn med til fotograferingen. Når du booker en fotografering hos mig, kan du vælge mellem alle mine luksuriøse kjoler til gravidfotografering, som du kan låne helt gratis. Der er kjoler i forskellig stil og størrelse, så vi kan helt sikkert finde noget, som du stråler i. Se kjolerne her!

Jeg glæder mig til at forevige din smukke babybule♡

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview