Photo by Bruun

Gravid fotografering♡

Naturlig gravidfotografering

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview

Hvordan foregår fotograferingen?

En lifestyle session foregår enten udendørs i naturen eller indendørs i jeres eget hjem. Det gør den for lige netop at fange de mest naturlige øjeblikke. Jeg hjælper dig med at posere, så du og maven tager sig allerbedst ud. Billederne skal udstråle naturlighed og virke oprigtige – men for at opnå dette, kræver det ofte den rette mængde directions. Så alt du skal gøre er at slappe af og nyde tiden.

Hvorfor gravidfotografering?

Kvindekroppen er fantastisk. Tænk at kunne skabe liv og være så stærk. Og lige netop det vil jeg gerne vise dig. Det er en fantastisk oplevelse at få foreviget dette korte kapitel i dit liv – kapitlet før, at du er “nogens mor”. Derfor vil jeg gøre alt hvad jeg kan, for at du skal se, hvor stærk og smuk du er med din babybule. 
Det er vigtigt for mig, at du får en god oplevelse, når du vælger mig som din fotograf. Derfor er fotograferingen fyldt med small talk, grin og gode historier. 

Fotografering i hjemmet eller på location

Uanset hvilken type billeder, du drømmer om, kan vi skabe dem sammen. Vi kan forevige maven i dit eget hjem eller på en smuk location. Og du må naturligvis også gerne have din bedre halvdel og/eller andre børn med til fotograferingen. Når du booker en fotografering hos mig, kan du vælge mellem alle mine luksuriøse kjoler til gravidfotografering, som du kan låne helt gratis. Der er kjoler i forskellig stil og størrelse, så vi kan helt sikkert finde noget, som du stråler i. Se kjolerne her!

Jeg glæder mig til at forevige din smukke babybule♡