Photo by Bruun

Fotograf

Gravidfotografering ♡

naturlig fotografering af gravide

Afslappet og naturlig gravidfotografering

At være gravid med dit barn må være et af de største og mest specielle øjeblikke i dit liv. Og før du får set dig om, er den fine gravide mave væk. Selvom du måske ikke tænker, at det er nødvendigt, at få maven fotograferet ved en fotograf, så er der noget særligt ved at have billederne at kigge tilbage på – både for dig selv, men også dit barn. 

Hvis du ikke er til de alt for opstillede billeder i store, vilde kjoler – så er du landet det rigtige sted. Hos mig er det nemlig vigtigt, at billederne bliver naturlige. Derfor tager vi dine billeder enten i naturen eller i dit eget hjem (eller begge dele).

Photo by Bruun fotograf jylland-5923
Photo by Bruun-3957
Photo by Bruun fotograf jylland-2137
Fotograf

Lån smukke kjoler

Når du er til din gravid fotografering hos mig, kan du altid vælge at låne en af mine fine kjoler – helt gratis. Du er selvfølgelig også velkommen til at blive fotograferet i dit eget tøj. Og jeg vil gerne hjælpe med at give et par gode råd om, hvad der fungerer godt på billeder.

Vand

session♡

En idé, jeg fik for et par år siden, har udviklet sig til i dag at være en af mine mest sælgende gravid-sessions.

Jeg bliver imponeret hver gang, en smuk gravid hopper i det kolde danske hav, for at få foreviget den gravide mave på smukkeste vis. 

Vi starter fotograferingen med almindelige gravidfotos i naturen, og slutter med gravid fotos i havet.

Kathrine får hele fotooplevelsen til at føles trygt og behageligt. Hun forstår og formår at skabe det ønskede og er med på at afprøve en masse forskellige idéer. Kathrine får mine varmeste anbefalinger ♥️⭐️

242031077_4398459670200086_9128029603732627513_n

Simone Gaasvig

gravidfotografering

Gravid-fotos i eget hjem♡

Selvom fotografering i naturen er en god løsning til det meste, så kan gravidbilleder i eget hjem virkelig også skabe en fantastisk stemning.

Specielt hvis du skal have en gravidfotografering om vinteren eller efteråret, hvor vejret måske indbyder mere til indendørs hygge. Og så er det også lidt ekstra specielt at have gravidfotos fra det hjem, som var babys barndomshjem 

Hvordan foregår det?

Jeg kommer hjem til jer. Vi tager billeder i de rum, hvor der er bedst lys. Vi tager billeder både af dig alene og sammen med din kæreste (og evt. andre børn), hvis I også ønsker det.

Det er også muligt gratis at låne kjoler til gravidfotografering.

gratis

Lån kjoler til gravidfotografering

Når du booker en gravidfotografering hos mig, må du altid låne kjoler helt gratis. Kjolerne er specielt lavet til gravide, og kan passes af de fleste. Ikke nok med, at de er smukke – så er de tilmed også behagelige at have på! 

Gravid-fotos i fotostudiet♡

Nu tænker du måske, at gravidfotos i studie er lidt gammeldags og kedeligt. Men det behøver det slet ikke at være! Jeg har nemlig indrettet mit studie i tre små hyggelige zoner, så der er rig mulighed for variation i billederne.

Hvordan foregår det?

Der sættes som udgangspunkt en halv time af til en studiefotografering af gravid. Det er nok til, at vi kan lave forskellige billeder i forskellige settings.

Det er også muligt gratis at låne kjoler til gravidfotografering.

Hvornår? ♡

Det kan være svært at sige, hvornår det er det bedste tidspunkt til at få taget graviditetsbilleder. Som udgangspunkt er min anbefaling mellem uge 29-35.

Det er forskelligt, hvordan og hvornår maven vokser – så hvis du synes, at din mave er flot og stor tidligere eller senere end dette, så er det selvfølgelig der, du skal bestille en tid ♡

Photo by Bruun-4125
Photo by Bruun fotograf jylland-5705

Må min kæreste være med? ♡

JA! Det gør det absolut ikke mindre dejligt, at I begge er med på billederne. Så kan man virkelig mærke kærligheden – både den, I har til hinanden, men også den, I har til jeres lille liv ♡ 

 

Hvordan skal jeg stå? ♡

Bare rolig! Jeg hjælper dig. Jeg skal nok give dig masser af directions – jeg forventer ikke, at du har prøvet at stå foran et kamera før. Så selvfølgelig hjælper jeg dig med, hvordan du skal stå.

Photo by Bruun-6924
Photo by Bruun-3922

Hvad skal jeg have på? ♡

Du må altid låne mine kjoler – helt gratis! De er lavet specielt til gravide, og de er både behagelige og smukke! ♡ 

Du må selvfølgelig også have dit eget tøj på. Og jeg hjælper gerne med et par gode råd, når du skal vælge dit outfit.

Gravidfotografering♡

Naturlig fotografering

♡ Familie ☀︎ Gravid ☾ Børn ✩ Kærlighed ♡
on location ♡ in home ☾

Fotografering af gravid♡

Hvordan foregår fotograferingen?

Fotograferingen foregår enten udendørs i naturen eller indendørs i jeres eget hjem. Det gør den for lige netop at fange de mest naturlige øjeblikke. Jeg hjælper dig med at posere, så du og maven tager sig allerbedst ud. Billederne skal udstråle naturlighed og virke oprigtige – men for at opnå dette, kræver det ofte den rette mængde directions. Så alt du skal gøre er at slappe af og nyde tiden.

Hvorfor gravidfotografering?

Kvindekroppen er fantastisk. Tænk at kunne skabe liv og være så stærk. Og lige netop det vil jeg gerne vise dig. Det er en fantastisk oplevelse at få foreviget dette korte kapitel i dit liv – kapitlet før, at du er “nogens mor”. Derfor vil jeg gøre alt hvad jeg kan, for at du skal se, hvor stærk og smuk du er med din babybule. 
Det er vigtigt for mig, at du får en god oplevelse, når du vælger mig som din fotograf. Derfor er fotograferingen fyldt med small talk, grin og gode historier. 

Fotografering i hjemmet eller på location

Uanset hvilken type billeder, du drømmer om, kan vi skabe dem sammen. Vi kan forevige maven i dit eget hjem eller på en smuk location. Og du må naturligvis også gerne have din bedre halvdel og/eller andre børn med til fotograferingen. Når du booker en fotografering hos mig, kan du vælge mellem alle mine luksuriøse kjoler til gravidfotografering, som du kan låne helt gratis. Der er kjoler i forskellig stil og størrelse, så vi kan helt sikkert finde noget, som du stråler i. Se kjolerne her!

Jeg glæder mig til at forevige din smukke babybule♡

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview