Photo by Bruun

Fotograf

Studiet ♡

Naturlig studiefotografering

Glem alt det, du forbinder med klassiske studiefotos

Velkommen indenfor i mit studie. Det er langt fra det klassiske fotostudie, som du måske tænker på, når du tænker på studiefotografering. I mit studie er der plads til hygge, nærvær – og ikke mindst til at være jer selv. 

Naturlige studiefotos♡

– ja, det kan godt lade sig gøre 

I studiet har jeg skabt et rum, som er fyldt med varme og hygge. Det er fyldt med puder, tæpper og alt det, der skal til for at skabe en afslappet stemning. 

Der er naturligvis også en klassisk hvid baggrund for dig, der ønsker de mest enkle og tidløse billeder.

Naturligt lys

I studiet bruger jeg primært naturligt lys. Det gør jeg, fordi det netop giver de mest naturlige billeder. Det naturlige lys bliver dog suppleret af et “LED-vindue”, som giver lidt ekstra dagslys på de grå dage. 

3 oaser

Studiet er indrettet i 3 forskellige små “områder”, som gør, at vi kan skabe en større variation i billederne. 

Det ene setup er den klassiske hvide baggrund. Her er rig mulighed for også at benytte forskellige rekvisitter – blandt andet min speciallavede bænk i genbrugstræ eller retro-børnestolen fra genbrug. 

Den anden lille oase består af en rå murstensvæg, en seng med hvidt sengetøj og et stort (LED) vindue med lyse gardiner. 

Den sidste lille oase består af en unika bambus-sofa fyldt med bløde puder, tæpper og skind. Rundt om den er der hygget med pampas-græsser, lamper, planter og tæpper. 

Parkering lige ved døren

Der er parkeringspladser lige ude foran studiet. Det gør det nemt at komme til – både som gravid eller med små børn. Start fotograferingen med en kop kaffe eller varm chokolade i vores hyggelige lounge-område.

Photo by Bruun fotograf jylland-1483
Photo by Bruun fotograf jylland-1743
Photo by Bruun fotograf jylland-9980
Fotograf

Der er plads til alle i mit studie ♡
Særligt er det velegnet til fotografering af gravide samt mindre børn/nyfødte. Men det meste kan lade sig gøre.

To søstre under samme tag

I samme bygning som fotostudiet, holder min søster til med sin virksomhed. Hun har Safiya Nail Studio, hvor hun laver de smukkeste negle. Det bidrager kun til dejlig stemning, at der er lidt ekstra liv i lokalerne.

Her finder du os

Studiet er beliggende centralt i Hedensted (lige mellem Vejle og Horsens) på Ankersvej 8. Adressen ligger lidt tilbagetrukket – og det betyder, at der er ro og fred til fotograferingerne uden nysgerrige blikke fra forbipasserende.