Photo by Bruun

Kundegarderobe♡

Lån smukke kjoler til din fotosession

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview

Når du booker en fotografering hos mig, kan du vælge mellem alle mine luksuriøse kjoler til gravidfotografering, som du kan låne helt gratis. Der er kjoler i forskellig stil og størrelse, så vi kan helt sikkert finde noget, som du stråler i.

CAMASSIA

Str.S-L

Smuk sand/grå kjole med tætsiddende jersey skørt og flowy chiffon udenpå. Puf-ærmerne i chiffon kan også bæres off shoulder. Kombinationen af det tætsiddende underskørt og lette overskørt giver nogle flotte effekter.

Turino

Str. XS-XL

Denne smukke hvide boho-kjole er lavet af smukke blonder. Den har V-udskæring, brede ærmer og blonde-kant. Der er slids i begge sider for maksimal bevægelighed. Den er gennemsigtig, og derfor anbefales hvidt undertøj eller en underkjole.

Florence

Str. XS-XL

Denne smukke kjole er karamel-farvet og er lavet af smukke blonder. Den har V-udskæring, har lange flagermus-ærmer og langt skørt med slids. Den er en anelse gennemsigtig og meget strækbar.

Silk scarf

Str. one size

Smukt 4 meter langt silke scarf. Kan bruges på mange forskellige måder – findes både i antracit grå og sand/beige.

Caroline

Str. XS-M

Denne kjole er stropløs med et smukt blondeoverlay. Der er en kort underkjole og den fulde længde er gennemsigtig blonde. Der er elastik i den øverste kant samt taljen.

Lydia

Str. XS-M

Denne sennepsgule kjole er med flowy chiffonmateriale og er fuld foret. Den har lange ærmer med knapper ved håndledet. Kjolen har v-udskæring og bindebånd i taljen.

Salvie

Str. XS-M

Smuk kjole i en flot støvet grøn farve. Stropløs med bardot-udskæring og et let, flowy skørt.

Pampas

Str. S-L

Smuk tætsiddende kjole i hvid med glimmer-effekt. Kjolen har meget dyb ryg, tynde spagetti-stropper og slids i den ene side. Stoffet er meget elastisk, og den kan derfor også bruges til gravid.

Lydia RUST

Str. XS-M

Denne rust-farvede kjole er med flowy chiffonmateriale og er fuld foret. Den har lange ærmer med knapper ved håndledet. Kjolen har v-udskæring og bindebånd i taljen.

Dahlia

Str. S-L

Less is more! Smuk tætsiddende kjole med turtleneck, lange ærmer og mermaid skørt. Kjolen er lavet af jersey og er derfor elastisk.

Burges

Str. XS-M

Denne smukke boho-inspireret cognac-farvede kjole er i luksueriøst blondemateriale. Det bløde stof er meget elastisk, og den passer derfor til mange kropstyper. De smukke flagermus-ærmer giver en flot effekt sammen med den tætsiddende kjole.

Isabel

Str. XS-M

Smuk og let chiffon off shoulder kjole. Der er fine rufflede detaljer ved toppen og ærmerne. Kjolen er strækbar.