Photo by Bruun

Fotograf

Kundegarderobe ♡

Lån kjoler til din fotografering

Når du booker en fotografering hos mig, kan du vælge mellem alle mine luksuriøse kjoler til gravidfotografering, som du kan låne helt gratis. Der er kjoler i forskellig stil og størrelse, så vi kan helt sikkert finde noget, som du stråler i.

01.

Passer str. XS-L

Smuk hvid boho-kjole med de fineste indie-vibes. Kjolen har de fineste blonder, smukke store ærmer med frynser og en dyb ryg. Kjolen er forret ved brystet, men gennemsigtig på resten. Det er dog muligt at tilføje en nude underkjole.

02.

One size

Smuk, lang hør-kimoni. Kan bruges både som åben kimono eller lukket med bindebåndet som kjole. Den er i dejlig, tung kvalitet, som falder flot. 

03.

Passer str. S-L

To-delt kjole med top og nederdel. Nederdelen er i smuk chiffon og derfor en smule gennemsigtig. Kan kombineres med to forskellige toppe – en kortærmet og en langærmet. 

04.

Passer str. M-XL

Boho-kjole med lange, vidde ærmer og elastik i taljen. Kan bæres både off-shoulders og on-shoulders. Kjolen er i blødt stof og har høj slids i midten samt stort slæb.

05.

Passer str. S-L

Smuk hvid “ruflet” kjole med puf-ærmer og pailletter. Kjolen er let gennemsigtig. Store flotte ærmer, dyb udskæring både foran og på ryggen. Høj slids i venstre side. 

06.

Passer str. S-M

Sort body med lange ærmer og turtleneck. Kan kombineres med sort chiffon nederdel med høj slids. 

07.

Passer str. S-L

Less is more! Smuk tætsiddende kjole med turtleneck, lange ærmer og mermaid skørt. Kjolen er lavet af jersey og er derfor elastisk.

08.

Passer str. S-M

Helt tynd, gennemsigtig tætsiddende sort kjole med masser af glimmer. Har tynde stropper og slids i venstre side. 

09.

Passer str.S-L

Smuk sand/grå kjole med tætsiddende jersey skørt og flowy chiffon udenpå. Puf-ærmerne i chiffon kan også bæres off shoulder. Kombinationen af det tætsiddende underskørt og lette overskørt giver nogle flotte effekter.

10.

One size

Denne smukke hvide boho-kjole er lavet af smukke blonder. Den har V-udskæring, brede ærmer og blonde-kant. Der er slids i begge sider for maksimal bevægelighed. Den er gennemsigtig, og derfor anbefales hvidt undertøj eller en underkjole.

11.

One size

Gennemsigtig blonde-kimono med trekvartærmer og bindebånd ved maven.

12.

Passer str. S-M

Tynd kjole/kimono med smukke blonde-detaljer. Kan både bæres lukket som kjole eller åben som kimono.

13.

Passer str. XS-M

Off-shoulder kjole med i hvid. Ærmerne er løse og let gennemsigtige. Med bindebånd, som fremhæver den gravide mave. Der er elastik i den øverste kant samt taljen.

14.

One size

4 meter langt silke-klæde, som kan bruges på mange forskellige måder. Kan vælges i både grå og beige silke. 

15.

Passer str. XS-M

Denne kjole er stropløs med et smukt blondeoverlay. Der er en kort underkjole og den fulde længde er gennemsigtig blonde. Der er elastik i den øverste kant samt taljen.

16.

Passer str. XS-XL

Denne smukke kjole er karamel-farvet og er lavet af smukke blonder. Den har V-udskæring, har lange flagermus-ærmer og langt skørt med slids. Den er en anelse gennemsigtig og meget strækbar.

17.

Passer str. S-XL

Denne smukke kjole er rust/orange-farvet og er lavet af smukke blonder. Den har V-udskæring, har lange flagermus-ærmer og langt tætsiddende skørt. Den er en anelse gennemsigtig og meget strækbar.

18.

Passer str. XS-M

Tætsiddende kjole i hvid med glimmer-effekt. Kjolen har en meget dyb ryg, tynde stropper og slids i den ene side. 

Isabel

Str. XS-M

Smuk og let chiffon off shoulder kjole. Der er fine rufflede detaljer ved toppen og ærmerne. Kjolen er strækbar.

Lydia RUST

Str. XS-M

Denne rust-farvede kjole er med flowy chiffonmateriale og er fuld foret. Den har lange ærmer med knapper ved håndledet. Kjolen har v-udskæring og bindebånd i taljen.

Burges

Str. XS-M

Denne smukke boho-inspireret cognac-farvede kjole er i luksueriøst blondemateriale. Det bløde stof er meget elastisk, og den passer derfor til mange kropstyper. De smukke flagermus-ærmer giver en flot effekt sammen med den tætsiddende kjole.

Salvie

Str. XS-M

Smuk kjole i en flot støvet grøn farve. Stropløs med bardot-udskæring og et let, flowy skørt.

Lydia

Str. XS-M

Denne sennepsgule kjole er med flowy chiffonmateriale og er fuld foret. Den har lange ærmer med knapper ved håndledet. Kjolen har v-udskæring og bindebånd i taljen.

Pampas

Str. S-L

Smuk tætsiddende kjole i hvid med glimmer-effekt. Kjolen har meget dyb ryg, tynde spagetti-stropper og slids i den ene side. Stoffet er meget elastisk, og den kan derfor også bruges til gravid.