Photo by Bruun

Fotograf

Historier ♡

lad billederne fortælle

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview

Lad billederne

fortælle historien

Hver eneste fotografering hos mig fortæller sin helt egen historie. En historie, som jeg synes, fortjener hver deres præsentation. Så her får du et lille udpluk af gallerier. 

Det giver dig også mulighed for at danne dig et lidt bedre billede af, hvilke billeder, du kan forvente at få ud af din fotografering.

Så bladr ned gennem siden og dyk ned i historierne og lad billederne fortælle. Måske du endda kan blive inspireret til din egen fotografering.

Wauw wauw wauw😍😍🙏🤍 hold nu op nogle fantastiske billeder! Vi er så glade og tilfredse – tusind tak!

Vi er fået taget de mest fantastiske billeder af vores dejlige dreng, som ellers ikke er vild med fremmede. Det tog ikke mere end 2 minutter før der allerede var gode billeder af en glad og smilende dreng ❤️ Katrine kom ned i børnehøjde og blev en del af hans leg. Det var en super god oplevelse for både barn og forældre. Vi kommer helt sikkert igen 🥰

Louise Duerlund

familiefotografering

Tusind tak for bryllupsbillederne.  
Vi er SÅ glade for dem og imponerede over, hvor dygtig du er. De er lige, som vi havde drømt om 

Sikke nogle smukke billeder! ❤ Hvor er vi glade for dem, og at det var netop dig, der tog dem. Du er så god!

Melea Wallenius

bryllupsfotografering

Kathrine får hele fotooplevelsen til at føles trygt og behageligt. Hun forstår og formår at skabe det ønskede og er med på at afprøve en masse forskellige idéer. Kathrine får mine varmeste anbefalinger

Simone Gaasvig

gravidfotografering

Wauw – bare wauw. Sikke et smukt album og hvor er det bare nogle flotte billeder du har fået taget – tusind tak for at forevige vores dag SÅ smukt

Wow! Vi har ikke ord, bildene er virkelig flotte! Bedre enn vi kunne sett for oss

Louise Rosenblad

bryllupsfotografering

Tusinde tak for de smukke billeder! De er helt fantastiske. De køre non stop i diasshow på computeren. Altså wauw!

Christina Lessmann

bryllupsfotografering

Jeg har kun rosende ord at sige om mit samarbejde med Kathrine Bruun. Fra den første dialog til de færdige billeder, har jeg kun oplevet professionalisme og rigtig god og personlig service. Under selve photoshoot’et var Kathrine virkelig tålmodig og god til at fange mine ønsker. Endelig har jeg fået nogle billeder af mig selv og mit yogastudie, jeg er stolt over og glad for at bruge. Tak🙏

Mette Bjørck
- Laden Yoga Studie

brandingfotografering

Vi har haft to rigtige gode oplevelser hos Kathrine. Super sød og dygtig til hendes arbejde. Hun er god til at komme med gode idéer og “hjælpe” hvis man ikke er super komfortabel med at stå foran et kamera. Vores oplevelser har været så gode, at vi også har valgt at hun skal fotografere os til vores bryllup til sommer!

Virkelig en dejlig oplevelse. Vi mødtes et smuk sted og på trods af regn blev billederne så gode. Mine unger åbnede op med det samme og var trygge. Vi elsker vores billeder både stil og farverne. ❤ bestemt ikke sidste gang.

Jeg har været så heldig både at få taget gravitetsbilleder og efterfølgende familie billeder hos Kathrine. Hun formåede at skabe de mest magiske billeder, på den mest naturlige måde så alle følte sig tilpas foran kameraet. Derudover var hun med på alle ideer vi havde, både med nyfødt baby og hund. Der er ingen tvivl om vi fremadrettet vil bruge Kathrine til at forevige vores familie.