Photo by Bruun

Fotograf

Bryllupsfotografering ♡

naturlig fotografering til bryllup

Glem alt om falske smil og akavede poseringer

Lad mig forevige de virkelige øjeblikke fra jeres bryllup – med smil, tårer og latter. Når I vælger mig som jeres bryllupsfotograf, får I bryllupsbilleder, der fortæller historien om jeres bryllup med minder, der varer forevigt.

Det handler ikke kun om pæne billeder ♡

Det handler ikke kun om at få nogle pæne billeder. Det handler mere om jer to, jeres kærlighed og det eventyr, I er på sammen. 

Som bryllupsfotograf er min fornemmeste opgave at fange de ægte øjeblikke, jeres store følelser – og at give jer billeder, som jeres børn vil elske at vise deres børn.

Om I skal giftes udenfor, indenfor, i kirken, på rådhuset – mit eneste krav er, at I elsker hinanden, er klar på lidt (eller en masse!) eventyr og gerne vil have billeder, der ikke bare ser pæne ud, men også fortæller sand, unik historie om jeres kærlighed.

Glem de akavede poseringer

De akavede poseringer – dem gider vi altså ikke. Derimod bruger jeg jeres naturlige forbindelse og kemi som udgangspunkt for poseringen. For når vi får skabt et space, hvor I føler jer godt tilpas, så kan I nemmere være jer selv og interagere naturligt.

Bare rolig – jeg forventer ikke, at nogle er jer er modeller. Jeg skal nok give jer masser af directions, men jeg gør det på en måde, så det føles naturligt for jer to. Og når I ser tilbage på billederne, så vil I kunne genkende jer selv i billederne.

Play Video
085A8464
085A8441-3
085A8486-2
Fotograf

Hvis jeres kærlighed er vild og goofy, og I er typerne, der fortæller dårlige jokes og griner ustyrligt – så lad os gøre det.
Hvis jeres kærlighed er rolig og stille, så lad os fange de stille og nære øjeblikke, hvor I holder hinanden tæt.

Processen

Booking, bryllup & billeder

Er jeres dato ledig?

Første step er at finde ud af, om jeg er ledig på jeres bryllupsdato. Det kan I enten gøre ved at tjekke i min booking-kalender eller ved at skrive en mail til mig.

Lad os tage en snak

Lad os tage en snak om jeres bryllupsplaner og de tanker, I har gjort jer om fotograferingen. Få svar på alle jeres spørgsmål.

Depositum & kontrakt

For at både I og jeg er sikre på, at vi har en aftale på jeres bryllupsdag, betaler I depositum og vi underskriver en kontrakt på vores aftale.

Planlægning

Undervejs snakker vi sammen og laver i fællesskab en tidsplan, som sikrer at vi når det hele på dagen. Et par uger før brylluppet gennemgår vi de sidste detaljer.

Den store dag

Så blev det bryllupstid. Jeg møder op i god tid og er på hele dagen for at fange alle de store og små øjeblikke fra jeres bryllup.

Jeres billeder

Jeg sender det første sneak peek på billederne allerede dagen efter brylluppet! Resten af billederne er klar i løbet af 4-8 uger.

085A8548-2
Jeg vil med glæde anbefale Photo by Bruun v. Kathrine. 📸
Hun er imponerende dygtig, og jeg vil aldrig fortryde, at vi valgte hende til vores bryllup. 🙏
Hun er samarbejdsdygtig, hun kan sit kram, og så hersker hun bare over et sublimt serviceniveau. 👌
SÅ – 5 ud af 5 ⭐‘er herfra!

Mads Brejner Berntsen

bryllupsfotografering

Se flere billeder

fra bryllupper

Herunder kan I se flere billeder fra bryllupper – det kan også give et bedre indtryk af, hvilken slags billeder, der kommer ud af at have mig med på jeres store dag ♡

Britta & Morten

September 2022

Wauw – bare wauw. Sikke et smukt album og hvor er det bare nogle flotte billeder du har fået taget – tusind tak for at forevige vores dag SÅ smukt

Melea & Morten

September 2021

Sikke nogle smukke billeder! ❤ Hvor er vi glade for dem, og at det var netop dig, der tog dem. Du er så god!

melea wallenius

bryllupsfotografering

Janni & Anders

September 2022

Wauw wauw wauw😍😍🙏🤍 hold nu op nogle fantastiske billeder! Vi er så glade og tilfredse – tusind tak!

Julie & Rasmus

Juni 2022

TUSIND tak for de første billeder. Vi er helt vilde med dem. De er over alt forventning. Det lys og de vinkler du har fået frem, og de smukke slørede baggrunde. Det er helt perfekt! 

Ditte & Anders

Juli 2022

Det er os der takker. Vi er glade for at vi valgte dig – for hold nu op hvor er billederne smukke. 

Maria & Claus

August 2022

Hold op hvor er det nogle fine billeder! Vi er allerede ovenud tilfredse med resultat.

Maria Moes Larsen

bryllupsfotografering

♡ Bryllup ☀︎ Elopement ☾ Forlovelse ✩
Autentisk og naturlig bryllupsfotografering ♡☾

Fotograf til bryllup♡​

At vælge jeres bryllupsfotograf er en stor og vigtig beslutning i planlægningen af jeres bryllup. For når alt kommer til alt, så er det lige netop disse billeder, I fremover vil mindes jeres store dag med. Og så er det altså ret vigtigt, at billederne er lige så perfekte som selve brylluppet.

Er jeg den rette bryllupsfotograf for jer?

Der findes et væld af forskellige stilarter og måder at gøre bryllupsfotografering på. Jeg mener personligt, at de bedste bryllupsbilleder er dem, der føles oprigtige. Derfor er jeg også særligt vild med alle “the in between”-øjeblikke, som ikke er opstillede. Hvis I har det på samme måde, så vil vi være et godt match!♡ Dermed ikke sagt, at vi ikke skal have de klassiske (mere opstillede) bryllupsportrætter i hus – bare rolig.

Når I vælger mig som jeres fotograf

Jeg vil altid gerne tage en uforpligtende samtale med jer forud for jeres valg af fotograf, for at få afklaret, om vi er det rigtige match for hinanden. Når vi så i fællesskab er nået frem til den beslutning, så tilbyder jeg også altid muligheden for at tilkøbe en par-fotografering, hvor vi kan mødes og I kan øve jer i at være foran kameraet. Så er der lige lidt mere ro på inden den store dag.

Jeg glæder mig til at forevige jeres store kærlighed♡

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview