Photo by Bruun

Fotograf

Bryllupsfotografering ♡

naturlig fotografering til bryllup

Glem alt om falske smil og akavede poseringer

Lad mig forevige de virkelige øjeblikke fra jeres bryllup – med smil, tårer og latter. Når I vælger mig som jeres bryllupsfotograf, får I bryllupsbilleder, der fortæller historien om jeres bryllup med minder, der varer forevigt.

Det handler ikke kun om pæne billeder ♡

Det handler ikke kun om at få nogle pæne billeder – det gør det selvfølgelig også! Men det handler om at vælge en bryllupsfotograf, som forstår, at jeres billeder skal afspejle jer og jeres kærlighed♡

Som jeres bryllupsfotograf er min fornemmeste opgave at fange både de store men også alle de små øjeblikke. Så I forevigt vil huske jeres kærlighedsdag klart og tydeligt, når I kigger på jeres billeder. 

Glem de akavede poseringer

Jeg tror de fleste af os kender til at tænke “ååhh nej, jeg hader at få taget billeder”. Og det kan føles vildt grænseoverskridende bare at tænke på at skulle fotograferes…

Men bare rolig! Jeg forstår jer virkelig godt. Det er også derfor, at jeg har særligt fokus på at få jer til at slappe af, kigge hinanden dybt i øjnene, grine og fjolle – for så glemmer I næsten helt, at der bliver taget billeder!

Derfor gider vi heller ikke bruge en masse akavede poseringer. Derimod tager vi udgangspunkt i, at det skal føles så rart og naturligt som muligt. Og hvis I tør give jer hen i den proces, så LOVER jeg, at I får de mest fantastiske billeder fra jeres dag! <3 

Og bare rolig – selvom det skal være naturligt, så overlader jeg jer ikke bare til jer selv 😉 Jeg skal nok give jer en masse forskellige “directions” på en måde, så det føles naturligt for jer to. Og når I ser tilbage på billederne, så vil I kunne genkende jer selv i billederne.

Play Video
Photo by Bruun fotograf jylland-9579
Photo by Bruun bryllupsfotograf-7415
Photo by Bruun fotograf jylland-6263
Vi har lige kigget billederne igennem og vi er begge to enige; wauw! Vi er fuldstændig blæst bagover!
Det er nogen fantastiske billeder og vi er så glade for, at det var dig vi havde med til at tage billeder.
Én ting er at du er teknisk dygtig, men noget andet er, at du er så mega behagelig at være sammen med, og det falder dig så naturligt at omgås og arbejde med børnene.
Tusind tak ♡
Photo by Bruun fotograf jylland-2-3

Celina Ribberholt

bryllupsfotografering

Fotograf

“Once in awhile, right in the middle of an ordinary life, love gives us a fairy tale.”

Processen

Booking, bryllup & billeder

Er jeres dato ledig?

Første step er at finde ud af, om jeg er ledig på jeres bryllupsdato. Det kan I enten gøre ved at tjekke i min booking-kalender eller ved at skrive en mail til mig.

Lad os tage en snak

Lad os tage en snak om jeres bryllupsplaner og de tanker, I har gjort jer om fotograferingen. Få svar på alle jeres spørgsmål.

Depositum & kontrakt

For at både I og jeg er sikre på, at vi har en aftale på jeres bryllupsdag, betaler I depositum og vi underskriver en kontrakt på vores aftale.

Planlægning

Undervejs snakker vi sammen og laver i fællesskab en tidsplan, som sikrer at vi når det hele på dagen. Et par uger før brylluppet gennemgår vi de sidste detaljer.

Den store dag

Så blev det bryllupstid. Jeg møder op i god tid og er på hele dagen for at fange alle de store og små øjeblikke fra jeres bryllup.

Jeres billeder

Jeg sender det første sneak peek på billederne allerede dagen efter brylluppet! Resten af billederne er klar i løbet af 4-8 uger.

085A8464
085A8441-3
085A8486-2
Jeg vil med glæde anbefale Photo by Bruun v. Kathrine. 📸
Hun er imponerende dygtig, og jeg vil aldrig fortryde, at vi valgte hende til vores bryllup. 🙏
Hun er samarbejdsdygtig, hun kan sit kram, og så hersker hun bare over et sublimt serviceniveau. 👌
SÅ – 5 ud af 5 ⭐‘er herfra!
085A8548-2

Mads Brejner Berntsen

bryllupsfotografering

Se flere billeder

fra bryllupper

Herunder kan I se flere billeder fra bryllupper – det kan også give et bedre indtryk af, hvilken slags billeder, der kommer ud af at have mig med på jeres store dag ♡

Britta & Morten

September 2022

Wauw – bare wauw. Sikke et smukt album og hvor er det bare nogle flotte billeder du har fået taget – tusind tak for at forevige vores dag SÅ smukt

Melea & Morten

September 2021

Sikke nogle smukke billeder! ❤ Hvor er vi glade for dem, og at det var netop dig, der tog dem. Du er så god!

melea wallenius

bryllupsfotografering

Janni & Anders

September 2022

Wauw wauw wauw😍😍🙏🤍 hold nu op nogle fantastiske billeder! Vi er så glade og tilfredse – tusind tak!

Julie & Rasmus

Juni 2022

TUSIND tak for de første billeder. Vi er helt vilde med dem. De er over alt forventning. Det lys og de vinkler du har fået frem, og de smukke slørede baggrunde. Det er helt perfekt! 

Christina & Nikolaj

Maj 2023

Tusinde tak for de smukke billeder! De er helt fantastiske. De køre non stop i diasshow på computeren. Altså wauw! <3 

Christina Lessmann

bryllupsfotografering

Louise & Marius

Juni 2023

Wow! Vi har ikke ord, bildene er virkelig flotte! Bedre enn vi kunne sett for oss!

Louise Rosenblad

bryllupsfotografering

♡ Bryllup ☀︎ Elopement ☾ Forlovelse ✩
Autentisk og naturlig bryllupsfotografering ♡☾

Fotograf til bryllup♡​

At vælge jeres bryllupsfotograf er en stor og vigtig beslutning i planlægningen af jeres bryllup. For når alt kommer til alt, så er det lige netop disse billeder, I fremover vil mindes jeres store dag med. Og så er det altså ret vigtigt, at billederne er lige så perfekte som selve brylluppet.

Er jeg den rette bryllupsfotograf for jer?

Der findes et væld af forskellige stilarter og måder at gøre bryllupsfotografering på. Jeg mener personligt, at de bedste bryllupsbilleder er dem, der føles oprigtige. Derfor er jeg også særligt vild med alle “the in between”-øjeblikke, som ikke er opstillede. Hvis I har det på samme måde, så vil vi være et godt match!♡ Dermed ikke sagt, at vi ikke skal have de klassiske (mere opstillede) bryllupsportrætter i hus – bare rolig.

Når I vælger mig som jeres fotograf

Jeg vil altid gerne tage en uforpligtende samtale med jer forud for jeres valg af fotograf, for at få afklaret, om vi er det rigtige match for hinanden. Når vi så i fællesskab er nået frem til den beslutning, så tilbyder jeg også altid muligheden for at tilkøbe en par-fotografering, hvor vi kan mødes og I kan øve jer i at være foran kameraet. Så er der lige lidt mere ro på inden den store dag.

Jeg glæder mig til at forevige jeres store kærlighed♡

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview