Photo by Bruun

Fotograf

Kontakt mig ♡

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Jeg er SÅ glad for, at du er landet her, og har lyst til at tage kontakt til mig! Jeg glæder mig til at læse din besked og høre mere om, hvilken fotografering du drømmer om. Selvom du måske ikke er heeelt klar til at booke en fotografering, så er du ALTID velkommen til at tage fat i mig og stille alle dine spørgsmål! 

Send en besked

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview

Mangler du svar på dine spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål lige her! 

Det bliver næsten ikke nemmere! Du booker blot en tid, der passer dig gennem mit online bookingsystem. Hvis ikke du kan finde en tid, der passer dig, er du velkommen til at sende mig en besked, og så finder vi en løsning. 

Efter din booking modtager du en faktura. Der betales forud for fotograferingen. Booker du fx bryllup eller konfirmation vil der ved booking skulle betales et bookinggebyr, der sikrer, at datoen er reserveret til dig. Dette fratrækkes naturligvis resten af beløbet inden fotograferingen. 

Jeg forsøger altid at levere billederne så hurtigt som muligt, og ofte får du billederne inden for 5 hverdage ved almindelige fotograferinger. Dog er der nogle gange i travle perioder, hvor der kan gå op til 14 dage før du modtager dine digitale filer. 

Ved bryllupper er leveringstiden på digitale billeder mellem 2-4 uger.

Leveringstiden på print skal du regne med er ca. 2-4 uger.

Ja, det ved jeg heller ikke! Skynd dig at booke din tid til fotografering!