Photo by Bruun

Fotograf

Blog ♡

Kom med bag kulissen

Fokus: Bryllupslokation

En vigtig del af at planlægge et bryllup er at beslutte, hvor festen skal holdes. Og der er mange muligheder!

Jeg har efterhånden set mange forskellige bryllupslokationer rundt omkring i Jylland. Og nogle gange, er der bare én, der er lidt ekstra fin (hvis du spørger mig). Og jeg synes, at Toftager Selskabslokaler, som ligger i Brørup tæt ved Vejen i Sydjylland, er ét af de steder, der er noget særligt. 

Gennemrenoveret og gennemført

Må være to ord, der beskriver Toftager Selskabslokaler. Stedet er renoveret hele vejen igennem og der er bevaret en masse smukke detaljer, som er med til at skabe den hyggelige og rustikke stemning. 

Udendørs vielse

Jeg havde fornøjelsen af at besøge Toftager Selskabslokaler til Xenia og Mortens bryllup d. 15. juli 2023. Her startede dagen allerede indenfor i hovedhuset, hvor både bruden og brudgommen gjorde sig klar til den store dag. 

Vielsen foregik udendørs. Her har lokationen igen de helt perfekte rammer – vielsen foregik nemlig på den store træterrasse ved søen, som er omgivet af smuk natur. 

Reception og fest - i hvert sit lokale

Receptionen til brylluppet kan holdes i det lille lokale, hvor rustikke vintønder skaber en smuk stemning. Festen holdes efterfølgende i lokalet ved siden af, hvor de smukke træ-bjælker er pyntet med tyl og lyskæder. 

Naturskønne omgivelser til portrætterne

Man behøver heller ikke forlade stedet for at tage smukke bryllupsportrætter af brudeparret. Der er nemlig fyldt med smuk natur lige omkring Toftager Selskabslokaler. Og udover den smukke natur, så indbyder de flotte pyntede lokaler ligeledes til stemningsfyldte bryllupsportrætter.