Photo by Bruun

Fotograf

Erhvervsfotografering ♡

Brandingfotografering

Styrk din visuelle identitet med

Brandingfotografering

Skærmbillede_2021-01-29_kl._18.40.10-removebg-preview

Aldrig før har billeder været så vigtig en del af din branding og markedsføring som det er nu. Vi husker nemlig billeder meget bedre end ord. Derfor skal dine billeder fortælle dine kunder hvem du er, hvad dine værdier er, og hvad du arbejder med. De skal fortælle din historie, og skabe relationen til dine kunder. De rigtige billeder tiltrækker de rigtige kunder.

Er du klar til at fortælle din historie gennem smukke branding-billeder, der gør dit brand meget stærkere?

Branding-pakker

Hvis du er i tvivl om hvilken pakke, du skal vælge, eller hvis ikke du synes, at pakkerne passer til dig, kan du bare tage fat i mig – jeg vil med glæde hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning for dig.

Mini-shoot

Perfekt til dig, der har brug for et par nye gode billeder til f.eks. dine sociale medier eller hjemmeside.

Det får du:

Op til en time foran kameraet på location eller hos dig 

10 digitale billeder både i høj opløsning og optimeret til sociale medier.

2500,-

ekskl. moms

Brand-boost

Perfekt til dig, der har brug for et visuelt boost til dit brand! Du får masser af nyt og lækkert content fra forskellige scenes.

Det får du:

2,5 timer foran kameraet på location eller hos dig

Mulighed for flere locations

20 digitale billeder i både høj opløsning og optimeret til sociale medier.

4900,-

ekskl. moms

Alt det med småt

Der er inkluderet 20 km kørsel fra 7140 Stouby i prisen, herefter opkræves 3,5 kr. pr. km. Der kan tilkøbes én ekstra times fotografering for 650,- ved behov. Alle priser er ekskl. moms.

Sådan foregår det

jeg gør alt hvad jeg kan for at sikre, at du får det optimale ud af din brandingfotografering.

Planlægning

Måske det vigtigste af de tre steps - planlægning! Inden fotograferingen snakker vi sammen, så jeg ved lige præcis hvad du skal bruge dine nye billeder til. På den måde får du de billeder, du har brug for til at styrke dit brand.

Fotografering

I vores planlægning har vi allerede snakket om sted, formål, tøj og billedernes udtryk. Det giver dig ro til at slappe af og nyde fotograferingen. Jeg sørger for at guide dig gennem sessionen, og vi griber de muligheder, der byder sig.

Resultat

Jeg sorterer billederne og udvælger de bedste. Herefter får du et online galleri, hvor du stille og roligt kan vælge dine yndlingsbilleder. Jeg hjælper dig også gerne med udvælgelsen.

Er en branding fotografering noget for dig?

Du er selvstændig og ved, hvad gode billeder betyder for din personlige branding. For din person er nemlig dit brand. Og nu er det tid til at tage din business til next level! Og her hjælper de professionelle erhvervsfotos dig helt i mål.

En personlig branding fotografering er ideel for dig, som vil vise dine kunder hvem du er og fortælle din historie. Et branding-shoot er nemlig meget mere end et portræt; det er skræddersyede billeder helt specielt til dig og din business.

Fotograf

Ja tak!

Det er lige noget for mig! ♡

Hvis du er klar til at give din business et visuelt løft med nye smukke billeder, så tag fat i mig, så vi sammen kan finde ud af, hvad du har brug for.